Σχετικά με εμάς

Όσο εσείς φαντάζεστε το καλύτερο για το σκάφος σας, εμείς βάζουμε το μεράκι και τις καλύτερες ιδέες για να το κάνουμε πραγματικότητα!

Σχετικά με εμάς


Εγγυημένη Ποιότητα

Με πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του σκάφους και χρησιμοποιώντας κορυφαία υλικά και υφάσματα, εγγυόμαστε άψογα αποτελέσματα!

Ανταγωνιστικές Τιμές

Με σταθερό στόχο την ποιότητα και παράλληλα το όφελος των πελατών μας, εφαρμόζουμε μια άκρως ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική σε όλες τις υπηρεσίες μας.

Καταρτισμένο Προσωπικό

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία, συνεχή εκπαίδευση και συστηματική παρακολούθηση των εξελίξεων του χώρου.

Άμεση και Εξατομικευμένη Εξυπηρέτηση

Η έγκαιρη παρασκευή και παράδοση των προϊόντων καθώς και η εξατομικευμένη επικοινωνία αποτελεί το βασικό ζητούμενο για τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας!

Είπαν για εμάς


Γνώρισα την Laberis Yachting μέσω του Λάμπρου Λαμπέρη, ιδρυτή της εταιρείας. Συνεργάζομαι με την εταιρεία τα τελευταία 20 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η ομάδα της Laberis Yachting πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά και μαζί βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις και εναλλακτικές για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε σκάφος. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την Laberis Yachting για όσους θέλουν ταχύτητα στην παράδοση, ποιοτικό αποτέλεσμα, ασυναγώνιστο επαγγελματισμό και απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές! Πολλά συγχαρητήρια παιδιά και σας εύχομαι τα καλύτερα!

Χρήστος Παπαδόπουλος, Sales Manager Αφοί Παππά

Gallery